Omega Restaurant & Caffe pripremili posebnu ramazansku ponudu

Povodom nastupajućeg mjeseca Ramazana, Omega – Restaurant & caffe upućuje iskrene čestitke svim vjernicima islamske vjeroispovjesti: “Želja nam je da ove mubarek dane provedete u zdravlju, blagostanju, okruženi porodicama i prijateljima. Neka univerzalne poruke Ramazana svima nama budu podsjetnik na dobro!” Ramazan Mubarek!

Mjesec Ramazan svake godine donese jedinstvenu atmosferu u naše živote, a posebno raduje činjenica da tokom ovog najodabranijeg mjeseca svoje vrijeme postači provode u miru, suosjećanju, ibadetu i u krugu porodice i prijatelja.

Budući da su željeli da za mjesec Ramazan razvesele svoje posjetioce i pruže im dodatnu pažnju, iz menadžmenta Omega Restaurant & Caffe-a nam prenose da su pripremili sedam bogatih menija u kojima svako može pronaći svoj gastronomski užitak.

Ambijent restorana pruža mirnu i ugodnu atmosferu, a tradicionalna iftarska trpeza prikazat će duh Ramazana u svom najljepšem svjetlu. Svaki dan obilježen je bogatim menijem sa pićem, predjelom, kombinacijom glavnog jela uz prilog te desertom. Cijena svakog menija je 21 KM.

Pozivamo vas da počastite sebe, svoju porodicu i prijatelje ukusnim jelima koje će šefovi Omega kuhinje spretno pripremiti za Vas u toku najodabranijeg mjeseca.

Rezervacije na broj telefona: 062 967 121 ili 035 773 047.

Dočekajmo i ispratimo ramazanske dane zajedno.

Omega Restaurant & caffe- 2. sprat Omega centar Živinice.

Vidimo se!