Oriflame VIP priredio Novogodišnju čaroliju

Oriflame VIP je večeras u Motelu Laurus u Živinicama održao niz pogodnosti i zabavnih sadržaja za sve koji su se odlučiili biti dio Novogodišnje čarolije!
Besplatne analize lica i organizma, niz nagrade i raznih prijatnih iznenađenja, ukusne hrana za ugodniji osjećaj i puno zabave obilježilo je ovo lijepo veče u režiji Oriflame.

Bila je to prava čarolija u režiji Amara Kahrimana nezavisnog VIP direktora, Nedžle Maktouf Kahriman, nezavisne direktorice i sugrađanke Enese Sarajlić, nezavisne menadžerice ove poznate švedske firme.Naravno, tu je bila i Dobra vila, u liku Dženite Mandžić.

Članovi Oriflame VIP tima predstavili su koncept rada ove poznate švedske kompanije, paletu proizvoda, a svakako najzanimljiviji dio bile su priče menadžera i direktora Oriflame VIP tima koji su prisutnima predstavili mogućnosi koje Oriflame pruža, a one su neograničeno pogodne i pružaju priliku za velike rezultate.

Ovom prilikom gošće Oriflame novogoišnje čarolije izvršile su i besplatnu analizu kože lica i Tanita analizu tijela.Za goste su pripremljena brojna iznenađenja, bogata tombola, a specijalni gost – Dobra vila posebno je nagradila prisutne svojom kreativnušću šminke na licima prisutnih sugrađaniki, učesnica ove lijepe Oriflame večeri.