Otvoren novi Tržni centar BINGO

Danas je svečano otvoren Tržni centar BINGO u Živinicama.Vrpcu su presjekli menadžerica centra g-đa Džana Halilović i gradonačelnik Živinica g-din Samir Kamenjaković. Ceremoniju otvranja pratio je veliki broj prisutnih građana.

Novi Tržni centar Bingo u Živinicama je savremeni prodajni obejkat, koji se prostire na više od 30 hiljada kvadratnih metara i koji zapošljava oko 350 osoba, zajedno sa zakupcima poslovnih prostora. U centru su smješteni restoran, kuglana, igraonica, te poslovni prostori sa svjetskim i domaćim brendovima i buticima, istakla je u svom obrćanju medijima Tatjana Paunoski-rukovoditeljica službe marketinga kompanije Bingo:

“Poznato je da smo decembra prošle godine otvorili prvu fazu tržnog centra, a evo danas svjedočimo novom uspjehu i otvaranju druge faze TC Bingo, čime smo zaokružili ovu značajnu investiciju.Živinice su zaslužile ovakav jedan objekat, sa mnogo brendova i raznih sadržaja , kao što je kuglana sa 10 staza, igraonica za djecu, te restoran sa više od 350 sjedećih mjesta”.

Gradonačelnik Samir Kamenjaković u svom obraćanju medijima rekao je:

“Grad Živinice sve više predstavlja privredno-trgovinski i društveni centar. Bingo će nam pomoći da Živinice postanu centar okupljanja, gdje će, osim građana Živinica, dolaziti i okupljati se i građani općina Kladanj, Banovići i Kalesija. Živinicama odavno treba ovakav jedan centar, jer će građani imati brojne ponude na jednom mjestu”.

Današnje svečano otvaranje TC Bingo upotpunili su razni sadržaji kulturno zabavnog karaktera, a trgovci su se pobrinuli za sniženje cijena i poklone, kojih nije manjkalo.

Kompanija Bingo je svoj prvi veći objekat izgradila upravo u Živinicama  i to 2.12.2002.godine, a zahvaljujući veoma dobrim poslovnim rezultatima ova uspješna firma odlučila se na novi poslovni korak i izgradila reprezentativni Tržni cenar na istoj lokaciji./Š.G./