PIT Central: Konferencija za proizvodne kompanije

Ostalo je još nešto manje od sedam dana do jedine konferencije namjenjene proizvodnim kompanijama, Centralne za 2019. godinu – “PIT Central 2019 Tešanj”. Stručni izlagači iz BiH i regije, kao i neka od najzvučnijih imena bh. privrede dio su tešanjske PIT konferencije. Sve prisutne ispred opštine u kojoj se održava ovogodišnja Centralna konferencija, pozdravit će Suad Huskić, načelnik opštine Tešanj.
Učesnici i posjetioci imat će priliku da vide eksponate koji predstavljaju inovativne bh. proizvode, kao i robote namjenjene potpunoj automatizaciji proizvodnih procesa. Drugog dana konferencije, pored panel radionica o temi trenutnih logističkih izazova, zainteresovani učesnici će moći posjetiti dvije tešanjske proizvodne kompanije, vodeće u branšama u kojima posluju, a ujedno su i primjer dobre procesne i proizvodno orjentisane organizacije. Riječ je o kompanijama Mann+Hummel BA i Medena Commerce.
Osim korisnih i zanimljivih izlaganja, eksponata i panel diskusija, konferencija će ponuditi i vrijeme predviđeno za poslovna i lična umrežavanja gdje će se razmijeniti mišljenja, znanja, iskustva i kreirati nova ili unaprijediti postojeća rješenja za biznise i procese.
„Na PIT Central 2019 Tešanj ćemo diskutovati kako proizvodni sektor može da ostvari svoj puni potencijal, kako da nađemo interes u osnaživanju kadrova i društva, da budemo odgovorni prema sebi, svojoj kompaniji, svojim kolegama i zajednici u kojoj poslujemo“, saopštili su iz kompanije Targer E&C, organizatora PIT konferencije.
Prijave za ovu konferenciju možete izvršiti online i to putem linka. Za više informacija o konferenciji, prijavi, agendi, izlagačima i panelistima možete pogledati ovdje.
Medijski partneri Centralne PIT konferencije su Federalna novinska agencija – FENA, akta.ba, te magazini Start i BH Putovanja./Kenan Alihodžić/