Potraga za Selmom Musić punih 26 godina

Traži se Selma Musić, nekadašnja djevojčica, koja se izgubila od porodice u Potočarima kod Srebrenice u velikoj gužvi u julu 1995.godine.

Njen nestanak roditelji su odmah prijavili Crvenom krstu.Fotografija fotografa Ahmeta Bajrića Blicka kao i snimak TV Živinice potvrđuju da je živa stigla do mjesta Ravne kod Kladnja sa ostalim prognanicima iz Srebrenice.

Na fotografijama Selma kao beba sa svojom mamom,Selma s bratom kad je bila mlađa ,Selma sa nepoznatim ženama u Ravnama kod Kladnja,Selma na fotografiji izvučenoj sa snimka ide pored nepoznate žene,Selma u UN bazi Tuzla , 5.avgust 1995.godine, koja je bila smještena u Dubravama , opština Živinice.

Gdje je Selma neko mora znati. Missing Selma Music since July 12 1995 in Srebrenica,Potocari je fb.stranica koju već dugo vodi Selmin brat u nadi da će saznati bilo šta o sudbini njihove Selme .

Molim proširite potragu jer ni Selma ne zna da su joj roditelji,sestra i braća preživjeli rat i da ju traže od dana kada se izgubila od mame koja je imala još troje mlađe djece od kojih je jedno tada bilo bebica.

Hvala puno svima koji ovo podijele ili se jave sa nekom informacijom koja bi porodicu dovela do istine o sudbini njihove Selme kakva god istina bila./Pripremila Nezira Imamović/