PPU Mery Isabel: Održan “Kids Festival”

Privatna predškolska ustanova Mery Isabel uspostavila je saradnju sa Osnovnom školom Richmond Park Elementary School u Slavinovićima-Tuzla.Tako je sinoć odgojna grupa “Leptirići” gostovala u BKC Tuzla, gdje je održan ”Kids Festival”, koji po prvi put organizira Richmond Park International Primary School.

Prema riječima mr.Sanela B.Medley, osnivaču PPU Mery Isabel, “Kids Festival” organizovala je Richmond Park International Primary School u saradnji sa JU Naše dijete Tuzla, PPU Mery Isabel Živinice, JU Dječije obdanište Živinice, PU Aladin Tuzla, PU Maštaonica Tuzla, PU Richmond Park Preschool Tuzla, PU Montessori IQ kutak Tuzla.

“Naše obdanište je predsatvila grupa “Leptirići” tačkom ples “Šta se u vrtiću radi”?Zahvaljujemo se roditeljima na suradnji i Richmond Elementary school Tuzla.

Cilj festivala je bio da na jednom mjestu, kroz mnoštvo zabavnih i edukativnih nastupa najmlađih polaznika predškolskih ustanova iz Tuzlanskog kantona, Gradu Tuzli ponudi jedan novi i jedinstven sadržaj animacije djece i raditelja, da ih podstakne na nove oblike kreativnosti i umjetničkog izražavanja, u čemu je ovaj Festival u potpunosti ispunio očekivanja”, rekla nam je Sanela B.Medley!/Tim za medije/