Prirodni proizvodi kao lijek i prevencija

Na manifestaciji “Dani dijaspore-Ljeto u Živinicama”organizovani su i bazarni dani na Gradskom bulevaru.Među nekoliko štandova zapažamo i štand sa prirodnim proizvodima, koji služe kao lijek za prevenciju mnogih bolesti.Zanimljivo je istaći da su prirodni proizvodi koje nudi Nusreta Šuvalić Ibrahimbegović porodična tradicija, koja datira više od 150 godina.

“Prva je to počela moja pranene Hamida Ibrišević.Njeni lijekovi na prirodan način su mnoge spasili pa se zato ta naša porodična tradicija zadržala do današnjih dana”.

Nusreta je postala pravi stručnjak u ovoj oblasti, jer svaka genaracija otkrije nešto novo:

“Pohađala sam kurs i dobila certifikat na institutu Alfega u Beogradu. Usvojila sam nova znanja i uspješno završila kurs iz oblasti biljarstva u periodu od 28.11.2020.do 15.06.2021.godine, tako da imamo u ponudi još novih preparata.To su 100 odsto prirodni preparati i pomažu izliječenju mnogih bolesti”, kaže nam Nusreta Šuvalić Ibrahimbegović.

Sve biljne proizvode možete pronaći na Gradskom bulevaru Živinice, tokom trajanja manifestacije “Dani dijaspore-Ljeto u Živinicama”./Š.G./