Sarajevo City Center sa kupcima obilježio deset godina uspješnog poslovanja

Sarajevo, 22. 4. 2024. – Sarajevo City Center (SCC), jedan od najprestižnijih trgovačkih centara u regiji, sa kupcima je proslavio svoj deseti rođendan. U znak zahvalnosti zajednici i posjetiocima koji su bili ključni za deceniju uspjeha, SCC je priredio nezaboravnu zabavu, poklone i fantastične popuste.

Od otvaranja 2014. godine, Sarajevo City Center nije samo bio mjesto za kupovinu, već i mjesto susreta, druženja i lijepih trenutaka. Desetogodišnji put SCC-a obilježen je kontinuiranom posvećenošću i zalaganjem da svojim kupcima pruže vrhunsko iskustvo kupovine, što potvrđuje i rekordan broj posjetilaca koji su došli iz BiH i šire, kako bi bili dio ovog posebnog dana.

Vrhunski provod

Proslavu je činio bogat i raznovrstan program koji je zadovoljio svačiji ukus, od sportskih akvitnosti, tombole, poklona, do eko i plesnih radionica, raznih aktivacija za najmlađe, kao i žive muzike.

TC Sarajevo City Center prostire se na više od 49,000 kvadrata, nudeći 180 trgovina sa svjetski poznatim brendovima visoke mode, sportske odjeće, dječije odjeće i tehnologije, pružajući vam jedinstveno iskustvo kupovine. Uz to, više od 15 ugostiteljskih objekata unutar SCC-a nude vrhunsku gastronomsku ponudu koja će zadovoljiti i najistančanije ukuse. Sarajevo City Center svakodnevni je izbor za kupovinu, zabavu i opuštanje više od 25 hiljada građana, a proteklih 10 godina Centar je posjetilo njih više od 8 miliona!

Nagradna igra

SCC nastavlja nagrađivati lojalnost svojh kupaca koji do  30. 9. mogu učestvovati u nagradnoj igri, a pravo učešća imaju svi koji naprave račun u minimalnom iznosu od 50 KM. Oni najsretniji će osvojiti jedan od dva automobila!

Za više informacija, posjetite našu web stranicu www.scc.ba ili nas pratite na društvenim mrežama./Danica Radović/