Sekcija Zlatna dob na Bazaru domaće radinosti

Danas u 10 sati počeo je Bazar domaće radinosti u parku Konjuh.Naši domaći izlagači su pripremili raznovrsnu i kvalitetnu ponudu.Među izlagačima je i Sekcija Zlatna dob, koja djeluje pri GO Crvenog krsta/križa Živinice.

Vrijedna ekipa Zlatne dobi predsatvila se posjetiocima bogatim izborom domaće radinosti, djelo vrijednih članica.Osim domaće radinosti predstvile su se i knjigama, djelima njihovih članica Mire Boro i Devle Aliustuć.

“Naša Sekcija Zlatna dob formirana je prije nepunih 10 godina i već 10.oktobra obilježit ćemo taj jubilej.Okupljamo uglavnom stariju populaciju, penzonerke i domaćice.Bavimo se raznim aktivnostima, a danas i sutra predstavljamo vrijednih ruku djela iz raznovrsne oblasti domaće radinosti.Dobro bi bilo da svaki mjesec organizujemo bazare domaće radinosti, čime bi podstakli dalji razvoj ovakvih djelatnosti”, rekla nam je predsjednica Sekcije Zlatna dob Kata Mišković.

Štand je bogat raznovrsnim rukotvorinam, počev od heklanih do odjevnih predmeta. Bazar domaće radinost otvoren je večeras do 20 sati, dok će sutra, u nedjelju, biti otvoren od 10 do 19 sati./Š.G./