“Sigurnost 2011”:Obilježena godišnjica osnivanja

Juče je Udruženje penzionera “Sigurnost 2011″ obilježilo 10 godina od osnivanja i uspješnog rada.Istina, Udruženje je navršilo 12 godina, ali zbog pandemije COVID-19, obilježavanje je odgođeno za bolja vremena, a to je bilo juče u restoranu”Estrada”.

Predsjednik UO Udruženja”Sigurnost 2011″ Ramiz Šabanović je čestitao prisutnom članstvu godišnjicu osnivanja i podsjetio na postignute rezultate:

“Iz mjeseca u mjesec brojimo sve više članova, a domaćinskim poslovanjem postižemo pozitivne finansijske rezultate.Drago nam je da su ovoga puta sa nama gosti iz Kladnja, Zenice, Visokog, Banovića i Tuzle.Želim vam lijep provod i čestitam 12 godina od formiranja našeg Udruženja penzionera “Sigurnost 2011″, sa željom da još dugo obilježavamo naše godišnjice”.

Prisutni na obilježavanju godišnjice veoma su zadovoljni organizacijom druženja.

“Drago nam je da smo bili na ovoj manifestaciji, dolazim iz Tuzle, a penziju sam zaradio u Živinicama, tako da ne propuštam ovakve prilike”, kaže nam Mujaga Tuholjaković.

Fatima Hadžiavdić je takođe zadovoljna organizacijom svečanosti:

“Sve pohvale za organizaciju druženja, bio je veliki odziv, a druženje su nam uljepšali gosti penzioneri iz drugih udruženja”.

Derviša Bašić:“Sve pohvale za organizatore, bilo je odlično”.

Ajša Begić:“Hvala za organizaciju, prelijepo je bilo”.

Tako je bilo juče u Estradi.Uz bogatu tombolu i dobru muziku lijepo se družilo.