“Teatar iskrenosti” Stefana Simića u Tuzli 11.maja

U ateljeu Ismet Mujezinović u Tuzli biti će upriličeno veče sa Stefanom Simićem pod nazivom “Teatar iskrenosti”, u subotu 11.maja od 19 časova.

“Teatar iskrenosti” je program koji traje dva do tri sata, sa neposrednim pristupom i  obilnim sadržajem, različitih umjetničkih formi, predstava, ispovijest, kabaret,  sa dosta pjesme, razgovora, čitanjem poezije i izvanrednim kontaktom sa ljudima.

Veče sa Stefanom Simićem i ovaj put održano je u mnogim gradovima u Bosni i Hercegovini,  i regionu. Prije Tuzle, Simić je nastupao u Banja Luci,Zagrebu, Mariboru, Beogradu, Paraćinu,  9.maja nastupa u Zenici i  10.maja u Sarajevu.

Simić je socijalno angažiran pisac godinama unazad piše, objavljuje poeziju i prozu da društvenim platformama te nastupa sa svojim teatrom širom regiona. Izdao je šest knjiga do sada; “Pustite nas” 2012.godine, “Odjeci ljudskog” 2013.godine,”Generacijama koje rastu bez poezije”2016.godine,, “Rekoh i olakšah dušu” 2019.godine., “Povratak čoveku” 2020.godine, i najnovije izdanje “Prkos besmislu” 2023.godine.Ulaz je  slobodan