Tuzla:Njveća tehnološka dostignuća Auto Show Weeka

-Ovogodišnji peti po redu Auto Show Week koji će se održati u Tuzli nesumnjivo će biti prava poslastica za sve ljubitelje automobilizma

Desetine renomiranih proizvođača posjetiocima će predstaviti svoja najnovija ostvarenja koja će tuzlanski posjetioci moći da vide i eventualno postanu vlasnici nekih od svjetskih lidera u automobilskoj industriji.Ovogodišnji događaj posjetiocima će, osim automobila, ponuditi i motocikle svjetski poznatog proizvođača, Harley Davidsona, a neće izostati ni kvalitetan sadržaj za ljubitelje biciklizma.

Na ovogodišnjem Auto-moto Show weeku moći ćete pogledati modele sljedećih proizvođača: Renault, Dacia ,Nissan, Ford, Kia, Volkswagen, Range Rover, Jaguar, Suzuki MG, Peugeot, Škoda, Huyndai, Toyota, Lexus, Harley Davidson i CF.

Osim bogate ponude u okvirima autoindustrije i novih modela automobila, jedna od sporednih tema o kojima će biti govora na ovogodišnjem izdanju Auto show Weeka bit će tehnologije budućnosti, a govorit će se i o Tuzli i njenoj budućnosti kada je u pitanju autoindustrija.

Agencija Colosseum najavljuje jedini i jedinstveni Auto Show Week 2023, koji će se održati u periodu od 19.05. do 21. 05. 2023. godine, na parkingu Bingo City Centra u Tuzli. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje./Miran KOvačević/