Zenica-Saša Kovačević sa gostima 10.februara u Areni

Arena Music vam sa ponosom predstavlja „Noć ljubavi – koncert povodom Dana zaljubljenih“, jedne od najvećih regionalnih zvijezda – Saša Kovačević LIVE u Areni Zenica u subotu, 10.februara, od 20 sati.

Jedan od najznačajnijih predstavnike nove generacije pop muzike i čovjek čije pjesme i znaju i vole svi, sve zaljubljene ali i one sa tajnom simpatijom obradovati vrhunskim nastupom u Areni Zenica.
Zeničani i njihovi gosti će tako imati priliku da uživaju u vrhunskom šou programu koji Saša specijalno priprema za njih, ali i da zajedno sa njim zapjevaju „Kažeš ne“, „Noćna ikona“, „Temperatura“, „Idemo do mene“, „Živim da te volim“, „Još ti se nadam“, „Slučajno“, „Lapsus“…

Saša u Arenu Zenica ne dolazi sam, jedan od njegovih gostiju je i Emelin Fetić mladi pjevač iz Zenice, čiji hit „Ne plači majko“ ovih dana pjevuše svi. Te večeri sa publikom će se družiti i sve popularnija ekipa iz Collapse banda, znači biće sigurno „Djevojačko veče“.

Zaljubljeni, ali i ostali, ovo je jedinstvena prilika da uživate u najljepšim stihovima ispisanim sa ljubavlju i to na najbolji način … uz pjesmu i dobru atmosferu koja je zagarantovana!
Karte za ovaj fenomenalni koncert su u prodaji i mogu se kupiti online na kupikartu.ba
Vidimo se u Areni Zenica u subotu 10. februra uz jednog i jedinog Sašu Kovačevića i njegove goste na koncertu – NOĆ LJUBAVI!