ZH-ZOLA: Uspio Rođendanski Shopping day

Današnji Rođendanski Shopping day firme ZH-ZOLA u povodu treće godišnjice od svečanog otvaranja novog Prodajnog centa opravdao je očekivanja. Od samog otvaranja jutros od 7 sati, pa tokom cijelog dana smjenjivali su se kupci, koji su imali šta odabrati za svoje potrebe, jer je u ponudi bilo cijelih 25 hiljada raznih artikala.

Direktor firme ZH-ZOLA Emir Zoletić zadovoljan je velikim odzivom kupaca, te je iskoristio priliku da im se zahvali:

“Treći rođendan našeg prodajnog centra je razlog organizacije ovog Shopping day-a, kojeg smo organizovali pod nazivom „Jedino mi poklanjamo za rođendan“.Bilo je izuzetno uspješno i želim se zahvaliti kupcima na povjerenju, jer je posjeta i kupovina nadmašila sva očekivanja. U funkciju smo stavili sve kapacitete i od samog jutarnjeg otvaranja pa evo do kraja radnog vremena svi koji su nas posjetili mogli su naći nešto što im je potrebno. Ovo je bila velika prilika da se kupuje po sniženim cijenama od 5 do 20 odsto, koju su mnogi iskoristili”.

Današnji popust do 20 odsto je bila prilika koju mnogi nisu željeli propustiti, jer se tako nešto rijetko gdje može trgovati, osim naravno u ZH-ZOLI./Š.G./