ZH-ZOLA:Novogodišnji Shoping Day večeras do 19 sati

Prema očekivanjima danas bilježimo velike posjeta kupaca Prodajnom centru ZH-ZOLA, povodom Novogodišnjeg Shoping Daya. Cijene, kako je i najavljeno, bile su niže za 5 do 20 odsto, pa se kupovalo na veliko.

Direktor ZH-ZOLA Emir Zoletić ističe veoma dobre poslovne rezultate tokom tekuće godine, ali i današnji Shopping Day:

“U sardnji sa našim dobavljačima organizovali smo Novogodišnji Shopping Day i to je bio pun pogodak i za dobrobit ne samo naše firme, već i svih građana koji su nas posjetili.Veoma dobra posjeta na svim odjeljenjima i građani su kupovali ono što im je bilo potrebno, naravno uz popust. To je naš poklon za vjerne kupce i ja im se zahvaljujem što su nas podržali, jer je dobit obostrana.Poslovni rezultati tokom tekuće godine su prema očekivanjima veoma uspješni, redovne plate sa svim doprinosima na vrijeme se isplaćuje, broj zaposlenih je povećan na 66 radnika i to posebno ističemo koliko je od značaja u vrijeme kada mladi napuštaju našu domovinu”, kaže nam direktor Zoletić.

Razna roba od preko 25 hiljada predmeta bila je dostupna uz značajan popust, tako da su mnogi danas iskoristili priliku da se ponove pred predstojeće blagdane Božić i Novu godinu.Podsjećamo da je Prodajni centar ZH-ZOLA otvoren večeras do 19 sati, pa još nije kasno doći i odabrati željene proizvode./Š.G./