GO CK: I dalje na usluzi građanima

Tokom protekle sedmice prema našem CALL centru upućeno je 73 poziva koji su iskoordinisani sa predsjednicima mjesnih zajednica i ostalih udruženja koja su angažovana na području gradskih i prigradskih naselja, tako da je urađeno slijedeće:

-dostava lijekova za 15 osoba,plaćanje računa za 12 osoba,dostava osnovnih životnih potrepština za 7 osoba,distribuirano je 14 paketa humanitarne pomoći i 5 paketa pelena za odrasle,zaprimljena je donacija sredstava za zaštitu i samozaštitu od CK TK, a koju je uručio Tim za podršku civilno-vojnoj saradnji (CMSE) pri Američkoj ambasadi u BiH.

Zahvalnost upućujemo našim sugrađankama, koje su pokazale da i dalje misle na nas, a to su:

-gospođa Milka Pavlenić je za naše volontere napravila kolače i uručila šarena jaja i na taj način još jednom iskazala zahvalnost za usluge,gospođa Nađija Hodžić je napravila ručak za naše volontere, gospođa Džemila Zenunović nam je dostavila pitu od jabuka.

Znakovi pažnje od strane naših građana daju vjetar u leđa našim volonterima i volju za radom i još većim angažmanom.

Posebno nas je iznenadio gest djevojčice Lamije koja nam je napravila kolačiće sa porukicom “Naši heroji”. Nadamo se da će i ona jednog dana biti dio našeg tima i još veći heroj u pomaganju drugima.

Ovim putem se svima zahvaljujemo što na bilo koji način primjete naš rad. Sve vas pozivamo da čuvate svoje zdravlje i zdravlje svih nas./Tim za medije/