“Lexyri9“ Web shop:Kupujte humano i podržite rad osoba sa invaliditetom

Osobe s invaliditetom širom Bosne i Hercegovine te regiona konačno su dobile priliku da njihov dugogodišnji rad bude prepoznat širom svijeta i da svojim trudom ostvaruju još veću zaradu i to putem novog Web shopa

https://www.lexyri9.com/shop

Ovaj Web shop ne samo da nudi raznovrsne proizvode, već je platforma koja podržava osobe s invaliditetom u njihovim naporima za zapošljavanje.

Svi proizvodi, bilo da su već dostupni ili će tek biti predstavljeni, stvoreni su s posebnom pažnjom i talentom partnera s invaliditetom.

“Osnivanjem ove stranice, činimo konstantno humanitarno djelo. Kada kupite proizvod s naše stranice, to direktno utiče na poboljšanje rada osoba s invaliditetom te pruža priliku za posao što većem broju osoba s invaliditetom, čime se pojačava njihova inkluzija u društvu,” ističe Leonardo Lukić, poznatiji kao “Lexyri9”, osnivač Web shopa.

ŠIROKA PONUDA S DRUŠTVENIM UTJECAJEM

Na ovoj platformi možete uvijek pronaći nešto za sebe, ali i pokloniti vama dragoj osobi unikatan poklon. Jedno je sigurno, a to je da ćete uvijek biti humani.

Iz bogate ponude izdvajamo:

  • Neodoljive parfeme s jedinstvenim mirisima
  • Kvalitetnu odjeću s posebnim dizajnom
  • Umjetničke radove stvorene s ljubavlju i predanošću.

Svaka kupovina s ove platforme nije samo kupovina proizvoda već je i podrška osobama s invaliditetom.

Odlučujući se za proizvode shttps://www.lexyri9.com/shopdajete snažnu poruku osobama s invaliditetom – da nisu same te da invaliditet nije prepreka ka ostvarenju njihovih ciljeva.

“Naša vjera u svakog pojedinca kao potencijalnog doprinositelja zajednici čini svaki kupljeni proizvod posebnim,” naglašava Leonardo.

PRIDRUŽITE SE POKRETANJU POZITIVNIH PROMJENA

Uključite se u ovu humanitarnu inicijativu, podržite osobe s invaliditetom kupovinom proizvoda te zajedno oblikujmo svijet gdje svatko ima priliku zasjati.

Pogledajte u videu ispod jednu u nizu humanitarnih akcija: https://www.youtube.com/watch?v=dqcuWItIu_Q

Više informacija o Web shopu i osnivaču pronađite na: https://www.lexyri9.com/