Novogodišnji paketići za ranjivu djecu

Novogodišnji paketić jedno je od najznačajnih obilježja Nove godine za svako dijete. Međutim, nisu svi roditelji u mogućnosti obradovati svoje dijete na ovaj način. Prema statistici svako peto dijete u BiH je ranjivo. Bez Vaše podrške, oni neće primiti paketić, niti će doživjeti trenutke radosti koje donosi novogodišnje darivanje.

World Vision radi u 35 opština u Bosni i Hercegovini. Naš radi doprinosti pozitivnim promjenama u životima preko 20 000 djece, na godišnjem nivou. U želji da se u novogodišnjim danima ni jedno dijete ne osjeća zaboravljeno, provest ćemo kampanju darivanja i obradovati naše najmlađe novogodišnjim paketićima.

Poklonite novogodišnji paketić i ostvarite novogodišnju želju ranjivih djevojčica i dječaka. Ukoliko ste u mogućnosti, sami ili sa prijateljima i porodicom, možete obradovati i više djece.Cijena paketića za jedno dijete je 20 KM, a u njimu će se naći djeci omiljene igračke i mnoštvo slatkiša.Izvještaj o donaciji ćete dobiti na Vaš e-mail, a informacije o kampanji ćemo redovno dijeliti na društvenim mrežama.

Pored novogodišnjih paketića, ranjivoj djeci možete pokloniti školski pribor, ruksak sa školskim priborom, prehrambeni paket, te higijensko-prehrambeni paket.

U skladu sa svojim mogućnostima, paketić za jedno ili više djece možete uplatiti i putem web stranicehttps://worldvision.ba/kupi-poklon/, ili uplatama na žiro račun./Nejra Baltes/

Uplateiz BiH:WORLD VISION INTERNATIONAL, Transakcijski račun: 1610000000000011,

Brojračuna – BAM partija koja se upisuje u svrhi placanja: 030001416-4, Raiffeisen bank dd BiH

Uplate iz inostranstva: WORLD VISION INTERNATIONAL, SWIFT number: RZBABA2S,

IBAN: BA391611000001574756 , Banka: Raiffeisen bank dd Bosna i Hercegovina

 Poklonimo radost zajedno što većem broju ranjive djece u BiH!