Udruženje Izvor Selsebil: Pomoći našim sugrađanima

Danas ispred Udruženja Izvor Selsebil organizujemo akciju podjele prehrambenih paketa. Radi se o 50 paketa sa osnovnim životnim namirnicama koji ce biti podjeljeni lokalnom stanovnistvu.

Posebno naglašavamo da nam u realizaciji ovakvih i mnogih drugih projekata veliku pomoć pruža naš gradonačelnik Samir Kamenjakovic. Ovo je samo jedan od mnogih vidova pružanja pomoći lokalnom stanovništvu koje udruženje realizuje u sklopu svojih aktivnosti.

Udruženje Izvor Selsebil je sve svoje potencijale stavilo na raspolaganje nasim gradjanima. Zelimo da budemo servis onima koji su u potrebi, ali i onima koji to nisu, na način što ćemo ih aktivirati da se ukljuce u ovakve hairli projekte. Zato pozivam sve one koji “osjecaju i saosjecaju”, da nam se priključe, jer samo ako budemo društveno aktivni koristimo svojoj zajednici.

Nastupio je i mjesec ramazan, a on je mjesec milosti i prilika da popravimo naš odnos prema drugima, i zato budimo milostivi prema drugima da bi nam se smilovao Najmilostiviji…

Naravno mi nastavljamo svoje aktivnosti. Želja nam je da dopremo do svih onih kojima je pomoc potrebna, a to realizujemo u skladu sa svojim mogućnostima./ Admir Hatunić/