Anketa: Vitalni znaci Tuzlanskog kantona

Poštovani građani, pozivamo vas da podjelite sa nama Vaše viđenje trenutnog stanja kvaliteta življenja u Tuzlanskom kantonu. Vaše viđenje stanja ćemo cijeniti, a ukupne ocjene ćemo sumarno prezentirati u izvještaju o kvaliteti življenja “Vitalni znaci 2019”.

Vitalni Znaci su jedinstveni istraživački projekat Fondacije tuzlanske zajednice koji se temelji na posebnoj metodologiji istraživanja o opštoj vitalnosti, stanju i potrebama lokalne zajednice. Metodologija istraživanja predstavlja periodično mjerenje kvaliteta življenja u lokalnoj zajednici, utvrđivanje životnih trendova i prilika za djelovanje u zajednici.

Istraživanje će obuhvatiti cijelo područje Tuzlanskog kantona, odnosno sve Općine: Tuzla, Živinice, Lukavac, Kalesija, Srebrenik, Banovići, Gradačac, Gračanica, Čelić, Kladanj, Doboj Istok, Teočak i Sapna.

Molimo vas da uradite anketu dostupnu na linku ispod, kako bi i mišljenje građana bilo uključeno u istraživanje „Vitalni znaci“, koje će nam pomoći da u narednom periodu usmjerimo svoje aktivnosti tamo gdje je pomoć najpotrebnija.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdLKiUtS7TuGY-n4G-9hwB6N7jsjNGKqjJ44iNhSuNyJx-CTg/viewform?vc=0&c=0&w=1