BKC:Uskoro Festival”Pozorišne večeri u Živinciama”

U Bosanskom kulturnom centru Živinice u petak, 17.11. tekuće godine, očekuju nas tri projekcije filmova, na Velikoj sceni BKC-a.

Riječ je o jednom animiranom filmu za djecu naziva “Patrolne šape”, koji je sa početkom u 16h, zatim drugi “Pet noći kod Fredija”, horor, sa početkom u 18h, te posljednji za našu odraslu publiku koja voli ići u kino, “Čuvari formule” u režiji poznatog glumca i reditelja, Dragana Bjelogrlića.

Ulaz za svaku od projekcija iznosi 5 KM.

Već naredni dan, u subotu 18.11.2023.godine sa početkom u 19:30h, očekuje nas otvaranje festivala “Pozorišne večeri u Živinicama” pod motom “Četvrtkom u pozorište”, sa predstavom “Sex i glad”, u izvedbi poznatog glumca i TV lica, Tarika Filipovića.
Ulaz za ovu predstavu je besplatan, a s obzirom na to da je ograničen broj mjesta u sali, molimo sve zainteresovane da svoje ulaznice preuzmu u prostorijama BKC-a, svaki radim dan od 8 do 16 sati.

Draga djeco, i odrasli, dobrodošli na projekcije filmova.Draga publiko, dobro nam došli na otvaranje festivala, koji se već tradicionalno održava u Bosanskom kulturnom centru Živinice./L.R./