BOOK:Novo izdanje romana”Ima te”

Izdavačka kuća BOOK d.o.o. iz Tuzle realizovala je novi projekt- izdanje knjige poznate spisateljice Nure Bazdulj Hubijar, a koja nosi naslov “Ima te”.Vlasnik ove renomirane izdavačke kuće Meamer Sokolović, povodom izlaska iz štampe novog naslova, kaže:

“BOOK je odavno prepoznatljiv po plasmanu značajnih naslova poznatih pisaca iz zemlje i svijeta, a svoje mjesto našla je i knjiga naše poznate autorice Nure, što nas posebno raduje.Osim knjiga naša izdavačka kuća poznata je i po tome što , uprkos teškoćama, izdaje jedine novine u TK-Glas TK i mislim da ćemo i dalje nastaviti na oba kolosjeka, na zadovoljstvo svih ljubitelja knjiga i novina”.

“Ima te” je knjiga koju je Nura Bazdulj – Hubijar posvetila svome mužu Salihu, voljenom Cakiju nakon njegove smrti i izgubljene bitke s najvećim neprijateljem, rakom.

Knjiga vrvi iskrenim emocijama i prepljavljena je tugom i uspomena bosanskohercegovačke autorice i dobitnice mnogih nagrada.Knjiga prati događaje koji su se dešavali za vrijeme Salihove bolesti uz mnogo retrospekcije i sretnih trenutaka ovog para.

Knjiga se već nalazi u prodaji u knjižarama Tuzlanskog kantona i šire./Š.G./