Centar za ples i rekreaciju:Novi upisi su počeli

Pred nama je nova sezona, te Centar za ples i rekreaciju iz Tuzle poziva sve zainteresirane građane na UPIS na neki od programa koji trenutno postoji, ali i na NOVE programe.
Centar za ples i rekreaciju svake godine se trudi kreirati nešto novo i zanimljivo za svoje članove i potencijalne članove. Sada, na početku ove sezone, kreirali smo program za djevojke i mlade žene pod nazivom: LADIS STYLE
Imaš od 18 do 35 godina? Želiš naučiti plesati uz individualan pristup instruktorice koji će omogućiti lako savladavanje najzahtjevnijih pokreta i brojnih senzualnih figura? Ove vrste plesova će ti omogućiti da izgledaš elegantno, ženstveno i senzualno.
Šta to mi vama nudimo?
LADIS STYLE podrazumijeva LATIN STYLE
Ovo su latino plesovi koji vam nude mogućnost da upoznate elegantne i senzualne plesove koji vam omogućavaju da se u svakoj situaciji osjećate samouvjereno i spremno da prihvatitite muzičke izazove na zabavama, vjenčanjima, pa i takmičenjima. Bit ćete potkovane znanjem, naučiti puno zanimljivih koraka, naučiti stilizovano plesati i savladati razne koreografije koje se uvijek mogu nadograđivati.
LATINO LADY će se održavati utorkom i četvrtkom u terminu od 20h do 21h.Voliš ples i nove izazove? Želiš biti drugačija? Upiši se!Zakorači u ovu promjenu hrabro, a mi ćemo te dočekati ljubazno i spremno. Čekamo te!
UPIS traje do 27.08.2022.Pozovite nas na 061 979 602 ili na facebook ili IG profil: Centar za ples i rekreaciju porukom!
Šta to još možete naći u CPR-u za sebe, svog partnera, za svoje dijete ili za prijateljicu?U Centru  za ples i rekreaciju postoje programi za odrasle i programi za djecu, i to kako slijedi:
ŠKOLA plesa za odrasle u okviru koje nudi:
      – Početna škola plesa za one od 16 do 50 godina starosti,
        ponedjeljkom i srijedom u terminu od 19:20h do 20:20h;
      – Plesni aerobik za one od 16 do 50 godina starosti
        ponedjeljkom od 18:10h do 19:10h, i
      – Plesna rekreacija za 50+ i 60+ godina starosti ponedjeljkom i srijedom od 17h do 18h.
ŠKOLA PLESA za dječiji uzrast i to:
     – HIP HOP ples, utorkom i četvrtkom od 18h do 19h;
     – Latino i standard plesovi za uzrast od 5 do 15 godina, utorkom i četvrtkom od 17h do 18h;
     – Balet za djecu od 5 do 11 godina, petkom od 18h i nedjeljom pd 17h,
    – Rekreativni balet za uzrast od 12 do 18 godina i starije. Termini su petkom od 19h i nedjeljom od 18 sati.
Volite muziku i ples? Ovo je prilika da ostvarite svoje snove i snove svoje djece. Ples je plemenita aktivnost i najbolja tehnika za psihofizičko opuštanje. Ples proizvodi radost, upoznajete ljude slične sebi, družite se.  Upisom u jedan od programa pronalazite svoj siguran kutak u stresnom životu kakvim živimo. Ples je ljubav.
Postanite dio naše rasplesane porodice. UPIŠITE SE! Upis traje do 27.08.2022.godine. Požurite i rezervišite svoje mjesto. Broj mjesta je ograničen./Tim za medije/