eMPIRICA:Cjeloživotno obrazovanje – najbolja investicija za budućnost

PROGRAMI IT OBRAZOVANJA NA FAKULTETU eMPIRICA U OKVIRU PROJEKTA MARKETMAKERS

Odluka o vlastitoj edukaciji važna je i dalekosežna. Bilo da započinjete karijeru ili je želite usmjeriti prema novim izazovima, odabir kvalitetnog programa cjeloživotnog obrazovanja, i to onog kojeg poslodavci cijene, dovodi vas do zanimljive i unosne karijere, profesionalnog i osobnog rasta i razvoja u svijetu koji se stalno mijenja.

U okviru MarketMakers projekta, koji je podržan od Vlade Švicarske, a implementira ga u BiH konzorcij Helvetas Schweiz, Kolektiv i Posao.ba, na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikcija eMPIRICAzapočinje realizacija programa cjeloživotnogobrazovanja u oblasti IT (informacijske tehnologije).

Zakoračite prema zanimljivoj karijeri i novim izazovima uz vrhunske programe razvijene u saradnji sa IT kompanijama: odaberite između web, JAVA, Microsoft, Android, iOS ili drugog od ukupno 10 developer programa.

Pogodnosti koje se nudekandidatima su zaista jedinstvene u BiH, a neke od njih su:

  • ONLINE nastava uživo preko WebEx konferencijskog sistema
  • Modularni programi, razvijeni u saradnji sa najvećim IT kompanijama u BiH
  • Odgođeno plaćanje školarine kroz beskamatni kredit – 80% školarine počinjete plaćati tek nakon 9 mjeseci, i to kroz 24 rate
  • Fantastičan tim stručnih predavača sa višegodišnjim iskustvom u IT tehnologijama i realnim projektima
  • Intervju u jednoj od IT kompanija po uspješnom završetku programa.

Izaberite tehnologije i alate kojima biste željeli ovladati i prijavite se na jedan od sljedećih programa:

Kompletan sadržaj i trajanje programa, iznos školarine, pogodnosti upisa, online prijavu i sve drugo što vas zanima potražite na www.empirica.ba, putem e-maila empirica@empirica.ba ili na telefon 063 043 088.

Ako planirate uložiti u sebe i svoju budućnost, ovo je najbolja investicija koju možete odabrati!/Haris Dedić/