Gospođa ministarka u iščekivanju reprize

Gospođa ministarka je ostavila snažan utisak na posjetioce premijernog izvođenja ove popularne komedije.Najavu repriznog izvođenja nakon sedam dana prekinuo je virus.

U isčekivanju ponovne predstave Gospođe ministarke prenosimo razmišljanje Ajše Bedić, koja uspješno igra ulogu Dare Urošević, kćerke gospođe ministarke:

“Sa likom Dare Urošević, koji je utjelovila moja malenkost, se mogu poistovjetiti mnoge naivne i dobroćudne žene koje vole svoje muževe i porodice ma kakvi oni bili, te zarad mira u kući trpe svakojake nemile situacije i uvijek nastoje u ljudima vidjeti samo ono najbolje. Iz takvog ponašanja živinička publika je mogla izvući mnoge pouke , kako se treba ili ne treba uvijek nositi sa životom.

Reprizu, kao i mnoga naredna gostovanja, cijela glumačka ekipa željno iščekuje i nada se uspjehu kao na premijernom izvođenju predstave. Velika je čast bila igrati sa velikim glumcima, te publici izmamiti osmijeh na lice bez obzira na to koliko predstava pokazuje zapravo stvarno stanje današnjeg društva”, rekla nam je Dara Urošević-pardon-Ajša Bedić.