Kada Vas je neko pozvao na ples?

Svečano otvorenje nesvakidašnjeg mjesta za rekreaciju, ples i zabavu dešava se u ponedjeljak, 02.09.2019 godine od 17:00 do 21:00h, kada će Centar za ples i rekreaciju na zabavan način obilježiti početak ove priče. Ne želeći da to bude obično otvorenje, odlučili su da taj dan bude potpuni dan za njihove polaznike i goste.

„To znači da će svi koji dođu moći besplatno isprobati sve naše programe i na taj način odlučiti koji je najbolji vid zabave i rekreacije za njih. Naravno, tu će biti i naša ekipa za sva pitanja koja budu imali, a naši polaznici različitih programa da pokažu jednu realnu sliku kako sve izgleda na našem treningu. Atmosferu i energiju ćemo tako najlakše predstaviti.“ – kazali su iz Centra za ples i rekreaciju.

U okviru Centra postoje sadržaji namijenjeni za djecu, studente, zaposlene, učenike, zatim sadržaji namijeni isključivo ženskoj populaciji, osobama sa posebnim potrebama, te oni koji su namijenji osobama treće životne dobi.

Moći ćete birati da li želite:

programe individualnog vježbanja
grupne aktivnosti –vježbanje u manjim grupama
porodične programe i aktivnosti
masovne programe i akcije

Njihov osnovni cilj je da promovišu pozitivan stav prema sebi i okolini, aktivan život i pokret, promišljanje, informiranost o navikama i životnim praksama koje pomažu u svakodnevnom životu./Tim za medije/