Mery Isabel:Dvije ustanove rame uz rame

Privatna predškolska ustanova Richmond Park International & Privatna predškolska ustanova Mery Isabel imaju zajednički cilj- približiti svjetske standarde učenja i odgoja djece.

Direktor ustanove Richmond Park Sadmir Delić najavljuje nove aktivnosti:

“Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na manifestaciju “Dan otvorenih vrata” Richmond Park Međunarodne Osnovne škole u Tuzli, koja se održava 29.2.2020. godine u terminu od 10:00 do 14:00 sati.Želja nam je razmjena novih iskustava i približavanja naših aktivnosti što većem krugu zainteresovanih za naše usluge”.

Osnivač Prve predškolske ustanove Mery Isabel Živinice mr.sci.Sanela B.Medley takođe će organizovati slične aktivnosti narednog mjeseca i kaže:

“Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na “Dan otvorenih vrata” Mery Isabel koja se održava 03.marta.2020. godine u terminu od 10:00 do 14:00 sati.Moram istaći da sam prezadovoljna saradnjom sa Richmond školom, kao i mogućnost odlaska naše djece i pohađanje Richmond škole. Oduševljena sam programom koji sada i moja djeca pohađaju,a prevoz je organizovan do škole”, rekla je direktorica Sanela Medley.