Novosti iz PPU Mery Isabel: Most prijateljstva *Bridge of frendship*

Private Preschool institution Mery Isabel uspostavila suradnji sa Richmond Park International Primary school

Na sastanku održanom 29.januara 2019.godine sa predstavnicima Osnovne škole Richmond Park International direktorom prof.Sadmir Delić & zamjenikom direktora prof. Murat Kaya, osnivač Mr.sci. Sanela B.Medley podjelila je s nama svoje zadovoljstvo o uspješnom sastanku i otvaranjem vrata PPU Mery Isabel za suradnju i građenje mosta prijateljstva između ove dvije ustanove.

Osnivač PPU Mery Isabel Živinice Sanela B.Medley je tim povodom izjavila:

” Moj cilj od samog početka jeste da našim uslugama u predškolskoj ustanovi roditeljima i djeci približimo svjetske standarde koji su ostvarivi samo uz zajedničku suradnju, što smo sa našim roditeljima uvijek imali i imamo. Ovim putem im se zahvaljujem na tome. Danas smo otvorili vrata u svijet tako da će naša predškolska grupa djece već u ovom mjesecu osjetiti čari našeg prijateljstva sa Richmond Park školom …Na sastanku smo već dogovorili našu prvu posjetu *One day at school*jedan dan u skoli* i ostale aktivnosti o kojim ćemo naravno obavještavati ….predstavnicima se zahvaljujemo na poklonu. Za sve one koji nisu do sada čuli za Osnovnu školu Richmond Park International.. Kampus škole se nalazi u Slavinovićima u Tuzli i ta škola je pod pokroviteljstvom Great Britain -Velike Britanije .Škola će imati i Otvorena vrata Open school day 16.februara 2019.godine, gdje roditelji mogu dobiti više infirmacija”.

Značajno je istaći da PPU Meri Isabel stalno radi na proširenju kapaciteta, kako bi zadovoljili sve veće potrebe roditelja da svoju djecu povjere ovoj odgojo obrazovnoj ustanovi, o čemu nam je g-đa Sanela B.Medley rekla:

“Što se tiče naše ustanove Mery Isabel, mi smo svoj kapacitet proširili i slijedeće sedmice već možemo objaviti fotografije i šta sve nudimo našim mališanima…PPU Mery Isabel i dalje naporno radi i mogu samo reći da je kreativnost ključ uspjeha, a naša motivacija su ta mala iskrena bića naše najvrednije blago …mi idemo dalje…Hvala Vam što vjerujete u nas. Vaša podrška dragi roditelji znači nam puno”, izjavila je Sanela Medley.