Povodom 8.marta koncert: Ženama s ljubavlju

Dva vokalna ansambla Tuzlanke i Libero udružila su snage i u pozitivnom radnom okruženju punom parom pripremaju koncert “Ženama s ljubavlju” koji će se održati 06. marta u tuzlanskom BKC-u od 19 sati.

Ovoj vrijednoj ženskoj ekipi pridužili su se i brojni drugi umjetnici koji će skupa s njima damama pokloniti predivno veče posvećeno njihovom danu – Osmom martu. Osim Tuzlanki i relativno svježe osnovanog ansambla Libero, na tom koncertu posjetioci će vidjeti i nastupe ansambla Biserje, ženske vokalne grupe L.O.V.E, te vokalnih solista Nejre Bosankić i Farisa Halilovića.

Specijalni gosti koji na koncert stižu kao svojevrsno pojačanje su svakako plesni klub Flamenko, istaknuti vokalni solista Dževad Glinac i tuzlanska glumica Ivana Milosavljević.

Svi oni vrijedno pripremaju numere i tačke kojim će 06. mart svim posjetiocima prirediti veče za pamćenje. Zapišite ovaj datum i ne planirajte ništa od 19 sati. Budite u BKC-u i aplauzima nagradite ove vrijedne tuzlanske umjetnike.Ulaz slobodan./Tim za medije/