PPU Mery Isabel:Ispraćena 5. generacija predškolaca

Privatna predskolska ustanova Mery Isabel ispratila je 5.generaciju predskolaca 2018/19. godine i tu generaciju sačinjava 26 buducih đaka prvaka.

Vrijeme brzo prolazi a tome je i dokaz da smo već ispratili i 5.generaciju predskolaca, 25.juna 2019.godine u 17 sati na svečanoj ceremoniji koju smo priredili za naše roditelje u našoj poslovnoj jedinici “Školarci”.Svečanost je počela sa klasičnom muzikom filharmonije, uz koktel party . Svečanu ceremoniju otvorio je osnivač predškolske ustanove Mr.sci.Sanela B. Medley, koja je poželila dobrodošlicu svim roditeljima i prijateljima, te naglasila slijedeče u svom obraćanju:

“Ne mogu Vam poželiti dobrodošlicu dragi gosti, jer Vi u našoj ustanovi niste gosti nego dio nas, naša porodica. Mi smo svi zajedno jedna velika porodica i tako će ostati dokle god postoji ova ustanova, koja će uvjek biti tu za sve Vas za bilo kakvu pomoc.Vi i djeca ste uvjek dobrodošli i za Vas su vrata zauvjek otvorena .Bit ćemo Vam uvjek desna ruka kad god Vam to bude potrebno..!U nasoj ustanovi sva djeca su jednaka i uživaju ista prava”, rekla je Sanela B.Medley.

Ustanova je dodijelila diplome i poklone našim predškolcima .Našoj djeci želimo puno uspjeha u daljem školovanju.Direktor PPU Mery Isabel magistar pedagogije Mehmedalija Bajrić poručuje :

” Nema svijeta ni planete gdje ne može stići dijete…djeca su bogatstvo ove zemlje.Zato potrudimo se da naša djeca budu sretna i ovdje – ostajte ovdje…sunce tuđeg neba neće Vas grijat kao što ovo grije, kao što je to odavno rekao poznati pjesnk Aleksa Šantić !/Tim za medije/