PPU Mery Isabel:Uspješna saradnja sa Richmond Park školom

Saradnja predškolske ustanove PPU Mery Isabel Živinice i Ricmond Park-Međunarodna osnovna škola iz Tuzle je uspješnija iz godine u godinu.U subotu,19.februara od 10 do 14 sati, je Dan otvorenih vrata Međunarodne osnovne škole u Tuzli i tim povodom osnivač PPU Mery Isabel mr.Sanela Bajrić Medley kaže:

“Naš most prijateljstva ove dvije ustanove traje još od 2015.godine i povezani smo mnogim zajedničkim projektima. Polaznici našeg vrtića u Živinicama su postali učenici Međunarodne osnovne škole Richmond Park international. Prevoz za djecu je organizovan, te smo svi zajedno, kao roditelji i ja prezadovoljni programom koji moja djeca pohađaju u ovoj Britanskoj ustanovi. Djeca su uključena u razne programe i aktivnosti za svakog ima po nešto, a sve primjereno njihovom uzrastu. Da su programi vrijedni pomena pokazuje činjenica da naša djeca donose medalje sa takmičenja i to zlatne, na čemu im upućujemo čestitke”, rekla nam je Sanela Bajrić Medley.

Svi oni koji žele mogu svoju djecu upisati u ovu školu, a sve prema priloženom rasporedu koji takođe objavljujemo uz ovaj prilog./Š.G./