Pred promociju knjige”Vidim se na cilju”

BKC Živinice je domaćin promocije knjige “Vidimo se na cilju”, autora Zlatana Halilbegovića, u izdanju Bosanske medijske grupe.Promocija će se održati u petak, 17.marta, sa početkom u 18 sati.

O svojoj knjigi prvjencu Zlatan Halilbegović kaže:

“Knjiga je nastajala nekoliko godina s ciljem da objednim svoja životna iskustva iz sporta i svijeta prodaje, gdje sam na teži način naučio mnogo lekcija i imao mnogo poraza, ali ipak ostvario svoje zacrtane ciljeve. Knjiga je namijenjena svakome ko želi da radi na sebi, ko želi da postane bolji nego što jeste i da ostvari više nego što trenutno ostvaruje”.

Zlatan Halilbegović preko 25 godina ostvaruje ciljeve. Bilo da se radi o školovanju, takmičenju iz matematike, košarkaškim prvenstvima, izboru za najpoželjnijeg neženju, prodaji životnih osiguranja ili poslovnoj mreži LinkedIn – Zlatan je, u svemu navedenom, bio najbolji ili među najboljima u Bosni i Hercegovini i regionu. Taj mentalitet i pristup ostvarivanju ciljeva je prenio i na svoje timove, prvo u sportskoj, a zatim i u prodajnoj karijeri.

Vidimo se u petak,17.marta, u 18 sati, BKC Živinice-mala sala.