Uspjeh mladih na Sirmium Music Fest

Učenici Osnovne muzičke škole pri Prvoj OŠ nastavljaju postizati uspjehe na takmičenjima.Na IV Internacionalnom online Sirmium Music Fest
takmičenju (Sremska Mitrovica, Srbija), pored ostalih takmičara iz Bugarske, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Rusije i Latvije, učešće su uzele i učenice profesorice Monike Tadić i osvojile su zavidne rezultate.

Lamija Šabanović – I Kategorija -visoka II nagrada (94 boda/100b),Amina Bojić – I kategorija -II nagrada (93,4 b) i Ema Aljić – predkategorija B -II nagrada (92,4 b).

Ocijenio ih je žiri koji je bio sačinjen od eminentnih profesora takođe iz Srbije, Rumunije, Crne Gore i Hrvatske!O uspjehu svojih učenika profesorica Monika Tadić kaže:

“S obzirom da smo svi svjesni situacije i virusa Covid- 19, jako se ponosim svojim đacima što su uprkos online nastavi i više od pola godine neviđanja, niti smo imali uživo susret, uspjele su da vježbaju i rade kao da taj virus i ne postoji i preko naših online časova, koliko toliko, uspjele da se izbore sa svime što im se našlo na putu, te predano i vrijedno radile! Veliko bravo za njih i njihove roditelje”!