Konkurs za prijem više majstora raznih struka

Nedavno smo objavili prilog o mogućnosti za zapošljavanje većeg broja stolara, molera i keramičara u susjednoj Hrvatskoj. Riječ je o firmi Radman Grupa, na adresi Nova cesta 2, 10434 Strmec Republika Hrvatska.

Prijavio se veliki broj zainteresovanih za pomenuta zanimanja, pa je došlo do proimjene mjesta za razgovore kandidata za posao i administracije firme.

Dakle,zbog više prijavljenih, te prijema većeg broja radnika, razgovor sa administracijom firme obavit će se u Živinicama, a sve u cilju smanjenja pojedinačnih troškova radnika. Prijave na konkurs još traju, te ponavljamo koji profili kadrova su potrebni pomenutoj firmi:

OTVOREN KONKURS ZA PRIJEM RADNIKA, POSAO U ZEMLJAMA EU

Uspješna građevinska firma Radman Grupa iz Hrvatske i Švedske traži više radnika za rad na izradi montažnih kuća.Mjesto rada Hrvatska (Petrinja i Sisak).Takođe moguć rad u drugim zemljama EU.

Potrebni slijedeći profili radnika:

1.Monter PVC stolarije…………….. .više izvršilaca

2.Parketar-podopolagač………….. ..više izvršilaca

3.Monter namještaja………………. …više izvršilaca

4.Monter suhe gradnje-knaufer ….više izvršilaca

5.Stolar………………. ……….. …………više izvršilaca

6.Moler…………………………………….više izvršilaca

7.Keramičar……………………….. ……više izvršilaca

Firma nudi :

-izrada boravišne i radne dozvole o trošku poslodavca

-obezbijeđen smještaj o trošku poslodavca

-obezbijeđen prevoz o trošku poslodavca

-vozilo svaki vikend za eventualno odlazak kući

-sigurna i stimulativna primanja

Ukoliko ste samostalni u svom poslu i navedenim kvalifikacijama možete se prijaviti i poslati CV na kontakt e-mail naveden u oglasu, uz naznaku prijava na konkurs ili poštom na adresu firme, kao i za više informacija obratiti se na isti.

E-mail : info@radmangrupa.hr

Početak rada za dio kandidata koji budu ispunjavali uslove je odmah (nakon procedure izrade vize koja traje kratko) , a za još veći broj je mjesec Maj 2021. godine.