Novi krug zapošljavanja CaDa Solucija u Živinicama. Prijave u toku!

Ukoliko govorite njemački jezik i treba vam siguran posao, iz kompanije CaDa Solucije kažu da ste na pravom mjestu. Prošlog mjeseca krenuli su u aktivne pripreme za otvaranje poslovnice u Živinicama, održali prvi krug intervjua i počeli sa školvanjem. Kažu kako su izuzetno zadvoljni svim kandidatima koji su došli i prošli zakazani intervju.

U toku su pripreme i za novi krug školovanja saradnika te je ovo ujedno i poziv svima onima koji se žele priključiti pomenutoj obuci da se prijave za posao.

Inače, Cada Solucije jedna je od najvećih domaćih BPO komapnija. Zapošljavaju preko 300 saradnika i svoje poslovnice trenutno imaju u Sarajevu, Tuzli, Zenici, Bugojnu, Živinicama i Goraždu, a uskoro i u Banjaluci.

– Taj broj, zbog odnosa kojeg imamo prema saradnicima konstantno raste. Shvatili smo da su ljudi najveći resurs koji imamo te se trudimo da s osmijehom dolaze na posao i da se s osmijehom vrate kući. I u Živinicama će biti isto. Kako radimo za neke od najvećih njemačkih kompanija, naši projekti su sigurni i dugoročni. Iz tog razloga tražimo i saradnike koji trebaju stabilan posao, koji žele raditi dugoročno i planirati život sebi i svojim porodicama – kažu iz HR odjela CaDa Solucija.

Ukoliko govorite njemački jezik i treba vam posao kojeg možete kombinovati prema vlastitim željama i potrebama – rad od kuće ili iz kancelarije, uz pogodno radno vrijeme.. -onda ste na pravom mjestu.

– Radujemo se susretu i sa novim potencijalnim saradnicima čije prijave pristužu i onima koje će tek pristići. Sve one koji još nisu imali priliku razgovarati sa našim HR odjelom a ispunjavaju uslove, obavještavamo da ćemo ih uskoro kontaktirati. Ovo je ujedno poziv i onima koji još uvijek razmišljaju, da se prijave. Naša vrata su otvorena i radujemo se saradnji – poručuju.

U CaDa nude mogućnost prvog zaposlenja, a svi kandidati proći će stručnu obuku za radno mjesto. Također, nude priliku i za konstantno napredovanje i usavršavanje.

Prijave i više informacija za radno mjesto Podrška/servis kupcima možete pogledati na web stranici https://cada.ba/oglasi.