Oglas:CaDa zapošljava u Živinicama

Sarajevska kompanija CaDa Solucije doo najavljuje svoj skorašnji dolazak u Živinice i tim povodom pozivaju sve zainteresirane saradnike da im se pridruže.

– Mi smo jedna od najvećih domaćih BPO komapnija i bilježimo stalnu tendenciju rasta i razvoja. Postojimo od 2016. godine, a preko 300 zadovoljnih saradnika čine jednu veliku i sretnu porodicu. Od samog početka naša misija i vizija bili su pomalo drugačiji za naše tržište. Shvatili smo da su saradnici najveći resurs koji posjedujemo te su iz tog razloga učinili sve kako bi se osjećali ugodno, dostojanstveno, s osmijehom došli na posao i s osmijehom se vratili kući – kažu iz CaDa HR odjela.

Naime, ukoliko govorite njemački jezik i potreban vam je posao kojeg možete kombinovati prema vlastitim željama i potrebama – rad od kuće ili iz kancelarije, i uz to pogodno radno vrijeme..? Onda ste na pravom mjestu. Kompanija CaDa Solucije doo nudi to i još mnogo više za sve potencijalne saradnike iz Živinica.

Riječ je o projektima za najveće njemačke firme iz oblasti kataloške prodaje. U potrazi su za saradnicima koji aktivno govore njemački jezik za poziciju Podrška/servis kupcima.

Balans života i rada njihov je moto.

Trenutno poslovnice imaju u Sarajevu, Tuzli, Zenici i Bugojnu. Nakon mnogo upita od saradnika koji već rade u CaDa Tuzla, a i drugih potencijalnih saradnika, a dolaze iz Živinica, odlučili su se i na ovaj korak.

– Vjerujemo kako ćemo i u ovom gradu dobiti nove, marljive, zadovoljne i sretne članove velike CaDa porodice. Radujemo se našoj saradnji – poručuju.

U CaDa nude mogućnost prvog zaposlenja, a svi kandidati proći će stručnu obuku za radno mjesto. Također, nude priliku i za konstantno napredovanje i usavršavanje.

Ukoliko ste zaintersovani za posao, možete aplicirati i saznati više informacija na linku: https://cada.ba/oglasi