ADEN: Veliki izbor roba pred Ramazanski bajram

Danas je u gradu velika gužva, što i ne čudi s obzirom da je sutra veliki praznik Ramazanski bajram. Svi se pripremaju za blagdan Bajram, kako bi ga dostojno obilježili.

Velike gužve primjetne su bile kraj Trgovinskog centra ADEN, pa je jedno vrijeme na raskrsnici saobraćaj regulisan uz pomoć službenih lica. Posjetioci Adena ističu da su zadoovoljni bajramskom ponudom, da tu mogu kupiti sve što im terba i da je objekat prostran, a izložena roba pregledna.

Direktor Adena Šefket Salihodžić ističe da je zadovoljan posjetom kupaca, posebno u ove predpraznične dane:

“Nastojimo biti na usluzi našim vjernim kupcima i mi uvijek nudimo više i jeftinije, tako da oni to prepoznaju. Imamo veliki izbor svih roba, pa i one koje se namjeravaju pokloniti dragim osobama. Pozivam kupce da dođu i da danas kupe i ono što su planirali možda sutra nabaviti. Podsjećam da mi tradicionalno ne radimo prvi dan Bajrama i zato bi bilo dobro da građani-naši kupci planiraju malo veće količine, kako im sutra nešto ne bi nedostajalo”.

Ispred Adena smo primjetii zanimljivu nagradnu igru koju obezbjeđuje Saponija, koja je kupcima pripremali zanimljive nagrade, među kojima i dva automobvila Renault Capturi!/Š.G./