Apartmani Avdic A&B:Idealno mjesto za odmor

Na samom ulazu u grad, kraj magistralnog puta Tuzla -Sarajevo, idealno mjesto za prenoćište i dnevni boravak nude Apartmani Avdić A&B.

Osim pomenutog na raspolaganju vam stoji velika sala za proslavu rođendana, te održavanje sastanaka, seminara i drugih skupova.O Apartmanima više saznajemo od vlasnika Elvisa Avdića:

“Nalazimo se uz magistralni put M-18, u neposrednoj blizini Živinica.Smještaj u našem objektu raspolaže sa 11 odvojenih spavaćih soba, 12 kupaonica sa sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom, prostor za sjedenje i TV.Apartmani Avdić A&B nudi gostima boravak u dvokrevetnim,trokrevetnim,četverokrevetnim i šestokrevetnim sobama, sa klima uređajima, a tu su još i mnoge druge pogodnosti, uz prisutupačne cijene.Takođe, nudimo usluge iznajmljivanja automobila”.

U okviru Apartmana Avdic A&B nalazi se pekara i auto praona, a ako tome dodamo da se u blizini nalazi benzinska pumpa, možemo zaključiti da je to idelano mjesto za odmor i druge navedene namjene.

U blizini “Apartmana Avdić A&B” nalazi se tržni centar, Međunarodni aerodrom Tuzla u Dubravama, na raspolaganju je besplatno parkiralište, te parking za osobe s invaliditetom i garaža.

Apartmani Avdic A&B nalaze se u Živinicama-na Strašnju-Magistralni put bb.Više informacija na tel:061 146 557