Bogata ponuda rasada povrća i cvijeća

Firma Radom u budućnost” pobrinula se da na vrijeme obezbijedi velike količine raznog sadnog materijala, povrća i cvijeća. Ova uspješna firma u obalsti agrara na području Grada Živinice, razvila je modernu stakleničku proizvodnju, sa vrhunskim agrotehničkim mjerama.Ovog proljeća nudi rasad povrća i cvijeća prve klase, zbog čega svakodnevno ovdje dolazi veliki broj onih koji žele kvalitetno povreće ili cvijeće.

“Radom u budućnost” d.o.o.Živinice nalazi se na putu Živinice-Barice, odmah iza HD Trumić, pored asfaltnog puta. O tome šta se sve može nabaviti, koje sadnice povrća i cvijeća, saznajemo od diretkora firme Edisona Ede Adrovića:

“Naš savremeni staklenik odgovara svim standardima, sa ravnomjernom je temperaturom tokom cijele godine, proizvodimo najkvalitetniju rasad raznih sjemena sa deklaracijom. Imamo više vrsta rasade paradajza, kao volovsko srce, cheri i novosadski jabučar. Imamo i veliki izbor paprika: Vedrana, slonovo uho, somborske i babure, te patlidžana. Takođe nudimo veliki izbor kvalitetnih sadnica cvijeća”.

Svi oni koji žele kvalitetne sadnice pomenutog povrća i cvijetnih sadnica mogu se javiti na telefon broj 061 731-455. Adresa: Modračku ulicu 165, na putu prema Baricama./Š.G./