„BRZI START-UP“: Prilika za 5000 KM podrške

Kako bi ohrabrila mlade ljude da se upuste u svijet biznisa i pomogla im da ostvare svoje ideje, Fondacija tuzlanske zajednice pokrenula je projekt podrške mladim poduzetnicima „BRZI START UP“.Projekat je podržao Grad Tuzlau okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Evropska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

Mladi koji se žele upustiti u svijet biznisa imaju priliku za besplatnu edukaciju, besplatnu mentorsku podršku i 5000 KM bespovratnih grant sredstava. Kako bi se budući aplikanti što bolje upoznali sa programom podrške, Fondacija tuzlanske zajednice organizira uvodnu info radionicu u ovaj program.

Radionica će biti održana u petak 17. januara u 11:00 sati u MIOC Centru (Zgrada Jupiter, iznad Unicredit banke, 2. sprat). Na program mogu aplicirati svi mladi ljudi od 18 do 35 godina sa područja Grada Tuzla.

Na radionici možete dobiti sve potrebne informacije o predstojećoj edukaciji i programu podrške „BRZI START UP“. Vidimo se!

Više informacija o pozivu kao i prijavni obrazac možete pronaći na https://www.fondacijatz.org/page/41/8739. Za sva dodatna pitanja možete se javiti koordinatoru projekta mr.sc. Tariku Barakoviću dipl.oec na e-mail tarik@fondacijatz.org ili na telefon: + 387 35 362 830.