Holiday Travel:Sve više putovanja u Neum

Turistička agencija Holiday Travel Živinice osnovana je prije 4 godine i za taj period organizovala je niz uspješnih putovanja u zemlji i širom Evrope. U vrijeme pandemije COVID-19 došlo je do zastoja i prestanka rada, ali je nakon tog teškog dvomjesečnog perioda ponovo zasjalo sunce turističkim agencijama.

Autobusi Holiday Travel Živinice vozili su do Barcelone, Istambula, Beča, Berlina i drugih evropskih turistički zanimljivih gradova, pa će tim putem nastaviti i u narednom periodu.

O radu i planovima više saznajemo od vlasnika agencije Holiday Travel Bekse Mujanovića:

“Već smo imali više uspješnih jednodnevnih izleta i putovanja po turističkim destinacijama Bosne i Hercegovine, a trenutno smo fokusirani na organoizaciju ljetovanja, kao i jednodnevnim izletima u Neum.Ovaj naš grad na Jadranu postao je hit sezone, tako da smo napravili raspored putovanja na odmor u trajanju od 5 dana sa četiri noćenja.Posebno su zanimljiva i jednodnevna putovanja, tako da u nedjelju pozivam sugrađane na put u Neum, po veoma pristupačnim cijenama”.

Osim u Neumu naši sugrađani mogu ljetovati bez problema u Albaniji, u Draču, zatim Sutomore, Čanj i Makarska, takođe uz povoljne uslove.Za više informacija možete se obratiti na brojeve telefona:061 736-360 (Bekso),062 537-566 (Miralem) i 061 166-202 (Emir).