Mali komadi kao stvoreni za velike promjene

Nemate na raspolaganju velik budžet,a rado bi ste preuredili dom? Otkrivamo kako da to uradite na jednostavan način.

Kada razmišljamo o osvježenju svojih domova na pameti su namzanimljivi i cjenovno prihvatljivi komadi namještaja, koji trebaju biti toliko maleni i praktični da se lako mogusmjestiti u većinu domova.Postupak je puno lakši kada razmislite unaprijed o stvaranju male, ali značajne promjene u domu koja ne zahtijeva veće radove, napravite listu i zatimkrenete u nabavku.

Kako bismo vam olakšali potragu, u nastavku donosimo nekoliko zanimljivih ideja kojima ćete jednostavno unijeti promjene u svoj dom.JYSKje ovog ljeta predstavio svoj novi asortiman malenogi višenamjenskog namještaja i dekoracija koji se uklapa upravo tamo gdje osjećate da nešto nedostajeu vašem prostoru.

Predstavljene komade karakterišu moderne linije, zanimljive boje, materijali i oblici.

„Vjerujem da raznolik izbor dobija sve više pažnje u dizajnu interijera. Postajemo hrabriji i usuđujemo se da ubacujemo nove i nešto veselije tonove u sklopudetalja – a manji namještaj jednostavan je način da unesete promjenu u svoj dom. U isto vrijeme, kreirali smo i kombinacije sa neutralnim tonovima kao što su bijela i bež, sa nekoliko detalja u crnoj boji kako bismo zadržalismirenu skandinavsku estetiku”, kaže Rikke HøstMoustgaard, rukovoditeljica asortimana u JYSKu.

Zidni ormarić MALLING pokazao se kao pun pogodak, tako da je od sada dostupan i u novoj zagasito plavoj nijansi, koji se može iskoristiti kao jednostavan način za osvježenje kupatila, kuhinje ili trpezarije. Još jedan novi i trendovski komad namještaja je pomoćni stolić ARCH, koji svojom tamnom, bordo bojom, i okruglim oblicima svakako privlači pozornost i lako se kombinira sa dekoracijama.

Efektnu promjenu, ukoliko tražite jednostavniju estetiku, postići ćete sastolićemHALBY u boji pijeska. Ovaj komad namještaja dodatno je zanimljiv zbog svoje funkcionalnosti, obzirom da ga je izuzetno lako premještati iz sobe u sobu. Ovo je savršen komad namještaja za stan, gdje može funkcionisati kao stolić za kafu, noćni ormarić ili kao namještaj pogodan za ulaz u stan.

Jedan od načina da pružite novi život onome što već posjedujete je da izložite svoje knjige ili časopise na novoj zidnoj polici. Dobra ideja jezlatni stalak MAGSTRUP. Objesite ga u dnevnom boravku i popunite magazinima ili u kuhinjisa nekoliko svojih omiljenih publikacija sa receptima,a uz njega će se savršeno uklopiti i nova kolica JUKKERUP za začine, biljke ili omiljeno piće.
Prostora nikad dosta!

Od augusta svi su proizvodi dostupni u JYSK trgovinama i na JYSK.ba./Azra Karačić/