Mamić d.o.o:Uskoro otvaranje salona u Malinama

Tokom 18 godina poslovanja i uspješnog rada, firma Mamić d.o.o. za proizvodnju, promet i usluge, export-import postiže zapažene rezultate i širi kapacitete. Uskoro, 4.septembra, bit će otvoren savremen salon tepiha i laminata u Industrijskoj zoni Maline.

“Stalno nastojimo poboljšati kvalitet i plasman tepiha i druge opreme za domaćinstva, pa smo u zoni Maline izgradili savremeni salon na površini od 1600 kvadratnih metara. U novoj hali u Malinama zaposlićemo 30 novih radnika.Firma Mamić će time znatno proširiti i poboljšati svoju ponudu i imat ćemo znatno veći asortiman roba naše djelatnosti”, kaže nam osnivač i direktor ove uspješne firme Nusret Mamić.

Na sam dan otvaranja, srijedu, 4.septembra u 10 sati, u novom salonu tepiha i laminata u Malinama, posjetioce očekuje veliki popust:laminati će se moći kupiti po cijeni nižoj za 10 odsto, tepisi do 20 odsto, te ostali artikli do 10 odsto popusta.

Sve ovo posjetioci će moći kupiti po nižim cijenama u narednih pet dana od otvaranja salona u Malinama. Uz to, predviđeno je još poklon iznenađenja.Zato, 4.septembra obavezno posjetite novi salon tepiha i laminata firme Mamić u Malinama-isplati se!/Š.G./