Mamić tepisi i laminati dobitnik najviših priznanja

U organizaciji novina „Glas TK“ svake godine održava se manifestacija „Lider biznisa TK”, pa je tako među najboljim firmama proglašena živinička firma Mamić tepisi i laminati.Kao priznanje za taj veliki uspjeh Mamić tepisi i laminati nagrađeni su Plaketom.

Nagrada Lider biznisa TK uručena je osnivaču firme Nusretu Mamić pred bajramske praznike, a zadovoljstvo zbog tog uspjeha nije skrivao:

“Svako priznanje je važno pogotovu kada je u pitanju biznis.I u ovo vrijeme pandemije ne stojimo već i dalje širimo naše poslove i povećavamo ponudu.Djelujemo sa trgovinskim objektima u Živinicama, Banovićima i velelijepnom salonu u Industrijskoj zoni Maline! Time se željelo kupcima što više približiti i ponuditi veliki izbor kvalitetne robe za domaćinstva”.

Ovih dana značajno je porasla ponuda u salonima i prodavnicama Mamić, o čemu direktor firme Emir Mamić kaže:

“Pored standardnog programa iz asortimana Mamić, prodaje svih vrsta tepiha, raznih dezena i kvaliteta, kao i laminata, u poslovnom centru u Malinama kupci u posljednje vrijeme mogu nabaviti i bijelu tehniku, igračke, bicikle, prostirke za sećije, razne kućanske aparate, vrata, sve vrste boja i lakova, lijepila.Takođe prodajni asortiman smo proširili na savremeni salon keramike i kupatilske opreme, gdje se može naći najveći izbor i najnovije modele, kako keramike zidne-podne, tako i veliki izbor tuš baterija i kupatilske opreme za ljepši dom”, kaže nam mladi direktor Emir Mamić.

Značajno je još istaći da je firma Mamić tepisi i laminati ovih dana dobila još jedno visoko priznanje!Kao jedna od najuspješnijih kompanija dobila je najvišu bonitetnu ocjenu-certifikat koji potvrđuje da je poslovni subjekt u grupi firmi s najboljom bonitetnom ocjenom u Bosni i Hercegovini.Na kraju ništa drugo ne preostaje nego da zaposlenom osoblju, na čelu sa uspješnim menadžmentom, čestitamo i poželimo još mnogo uspjeha.

Firma Mamić tepisi i laminati svojim kupcima nudi popust-akcijsku ponudu sanitarije,keramike i porculana do -10 odsto u trajanju do 31.05.2020.godine./Š.G./