Mamić tepisi i laminati uskoro i u Malinama

Tokom 18 godina poslovanja i uspješnog rada firma Mamić d.o.o. za proizvodnju, promet i usluge, export-import širi kapacitete. Osim što se prodajni saloni nalaze kraj magistralnog puta kod RK Omega i naselju Novi Grad Živinice, te u Banovićima, uskoro će savremen salon tepih i laminata biti otvoren u Industrijskoj zoni Maline.

O radu firme, te povećanju prodajnog prostora osnivač i direktor firme Nusret Mamić kaže:

” Osnovna djelatnost je ponuda na malo i veleprodaji najnovijih modela tepiha i tepih staza, itisona, kompleta za kupatila, laminata sa pratećom opremom, prostirki za sećije, folija za stolove, lajsni, karnišli i druge opreme za domaćinstva.

Stalno nastojimo povboljšati kvalitet i plasman tepiha i druge opreme za domaćinstva pa smo u zoni Maline izgradili savremeni salon na površini od 1600 kvadratnih metara, koji ćemo uskoro svečano otvoriti za kupce. U novoj hali u Malinama zaposlićemo 30 novih radnika.Firma Mamić će time znatno proširiti i poboljšati svoju ponudu i imat ćemo znatno veći asortiman roba naše djelatnosti“.

Firma Mamić, stalnim povećanjem kapaciteta i rasta plasmana proizvoda, nastoji zaposliti što više mladih osoba, kako bi dali svoj doprinos opstanku i ostanku u svojoj domovini.

Mamić tepisi i laminati-Za ljepši dom!

U salonima tepiha i laminata Mamić u Živinicama i Banovićima, nastoje kvalitetom ponude zadovoljiti što veći krug potencijalnih kupaca. O povoljnoj ponudi vlasnik firme Nusret Mamić kaže:

“Koristim ovu priliku da pozovem kupce u malo i veleporodaji da nas posjete i uvjere se da su naše cijene prikladne, popularne i prigodne za sve. Naš slogan „Za ljepši dom“- naša je obaveza da privučemo što više kupaca i da im sugerišemo kako da svoj dom urede sa najkvalitetnijim izborom tepiha, laminata i ostalog što imamo u ponudi, a uz to još i sa akcijskim cijenama koje često imamo na raspolaganju. Povoljnosti se odnose i na plaćanje svim vrstama kartica, beskamatno kreditiranje do 12 mjeseci u saradnji sa NLB bankom, tu su i najpovoljnije cijene laminata već od 6,90 KM, a još da napomenem da je obezbjeđen besplatan prevoz do adrese kupca“./Š.G./

Sve novosti u bogatoj ponudi Salona tepiha i laminata Mamić možete naći i na FB stranama,preko banera na reklami našeg portala, a ova uspješna firma radi svaki dan od 8 do 18  i nedjeljom od 9 do 14 sati.Kontakt telefoni za više informacija: 035 774-754 i GSM: 061 733-693