Mamić tepisi i laminati:Kvalitet i stalne akcije

Renomirana živinička firma „Mamić tepisi i laminati“ uspješno djeluje 18 godina na području grada i Tuzlanskog kantona, sa trgovinskim objektima u Živinicama, Banovićima i velelijepnom salonu u Industrijskoj zoni Maline, od nedavno! Time se željelo kupcima što više približiti i ponuditi veliki izbor kvalitetne robe za domaćinstva.

O najnovijoj ponudi raznih roba osnivač firme Nusret Mamić ističe:

„Pored redovne ponude tepiha i laminata, tu su i velike ponude roba široke potrošnje, posebno ističemo bijelu tehniku, rasvjetu, sve vrste opreme za laminate, od nedavno nešto novo na tržištu BiH-kamene laminate, koje možete naći u našem prodajnom objektu u Malinama.Tu je i led rasvjeta, kao i ljubazno osoblje koje će vas dočekati u vlastitom kafeo-sastavnom dijelu salona u Malinama“, objašnjva nam Mamić.

Uvedeno je i novo radno vrijeme tako da su objekti Mamić za kupce otvoreni svaki radni dan od 8 do 20 sati, subotom od 8 do 18 sati i nedjeljom od 9 do 15 sati.

“Pozivamo naše građane da navrate i razgledaju bogatu i raznovrsnu ponudu, bez obaveze na kupovinu, kako bi se uvjerili u kvalitet ponude.Posebno nudimo pokrivače za sećije, te bijelu tehniku, razne vrste grijalica i šporeta na čvrsto gorivo za nastupajuću sezonu.Ono što posebno želim naglasiti, a što je za kupce povoljno, jesu stalne akcije, te prevoz kupljene robe besplatno do 20 km.Moguće je i plaćanje na rate preko NLB banke, kao i bezgotovinsko plaćanje karticama.Uskoro ćemo ponuditi vlastite kartice s popustom pod nazivom “Mamić za ljepši dom“, koje očekuju sve naše vjerne kupce“!-istakao je Nusret Mamić./Š.G./