Manager.ba je pokrenuo jedinstven projekt podrške

Cilj projekta je pomoći ugroženom ugostiteljskom i turističkom sektoru na dva trenutno najpotrebnija načina:

a) marketinška podrška na poslovnom portalu Manager.ba kroz poklon vaučere u iznosu od 500 ili 1000 KM po aplikantu

b) ECOFRIEND Studija za uštedu vode i energije.

Vrijednost prve faze projekta HoReCa Ecofriend je 100.000 KM, u vaučerima za korištenje medijskog prostora na jednom od najčitanijih poslovnih portala u BIH, a trajanje projekta je predviđeno do 01. prosinca/decembra 2020. godine.

Ukupno su predviđene tri faze provedbe projekta.

PRIJAVE su u tijeku.

Nepotpune i netočne prijave se neće uzimati u razmatranje.

OPIS PROJEKTA:

Nakon objave spiska aplikanata, stručni suradnici na projektu će posjetiti odabrane objekte.

Tom prilikom će se potpisati Sporazum o medijskoj suradnji i uručiti poklon vaučeri u vrijednosti od 500 ili 1.000 KM.

Prilikom posjete stručni suradnici na projektu će s odgovornom osobom napraviti kratku analizu troškova, a nakon toga će korisnik projekta dobiti vrijednu i lako provedivu ECOFRIEND Studiju s uputama i konkretnim savjetima za uštedu vode i energije.

Provođenje Studije nije obvezno za aplikanta.

Što ostvaruje korisnik sudjelovanjem u projektu HoReCa Ecofriend?

Osim direktne novčane vrijednosti koju će moći iskoristiti na medijskom prostoru poslovnog portala Manager.ba, saznat će i na koji način može značajno smanjiti svakodnevne troškove.

Veliki broj poslovnih ljudi iz regije će saznati mnogo o navedenom objektu, ili onoliko koliko se osigura materijala od strane Korisnika.

Ako postupi po uputama iz Studije, objekt će dobiti obilježje ECOFRIEND objekta, kojim se podiže vrijednost i ponuda objekta na društvenim mrežama i kanalima oglašavanja.

Obilježje ECOFRIEND se u pravilu ističe na ulaznim vratima u objekt ili u svaku sobu.

Dokazano je da gosti iz zapadnih zemalja između dva objekta iste kategorije i slične opreme, biraju onaj koji provodi mjere smanjenja potrošnje vode, energije i CO2 u kontekstu zaštite okoliša.

Zašto projekt? Zašto Manager.ba?

Manager.ba je dnevni poslovni portal koji je orijentiran isključivo pozitivnim vijestima iz ekonomije i biznisa. Na ovaj način daje se doprinos razvoju poduzetništva i poboljšanju životnog standarda.

Portal je za svoj rad i slične projekte nagrađen nagradom za promociju poduzetništva u Jugoistočnoj Europi./Marija Ćeškić/

OBRAZAC ZA PRIJAVU