Mesnica Ado: 27 godina kvalitetne ponude

U našem gradu godinama uspješno djeluje mesnica Ado.To je najstarija domaća mesnica u Gradu Živinice, osnovana 5.novembra 1993.godine.Svakodnevno ovdje dolaze kupci jer znaju da tu mogu uvijek dobiti svježe meso svih vrsta, kao i suhomesnate proizvode, a u posljednje vrijeme u ponudi su pečeni proizvodi.

Osnivač i vlasnik mesnice Ado je Šefko Kamberovića, koji o svom biznisu kaže:

“Nije potrebno govoriti od kolike je važnosti upotreba mesa u svakodnevnoj ishrani.Mi se trudimo da imamo svježe meso, a naš snabdjevač je poznata firma Semić iz Visokog.Svakodnevno u ponudi imamo svježu teletinu, junetinu, janjetinu, rolovanu teletinu, takođe i pečenu, zatim pileće meso svježe i pečeno, roštiljski program, te suhomesnati proizvodi”.

Mesnica ADO u Živinicama postoji od 1993.godine i nalazi se u Ulici Alije Izetbegovića, preko puta Udruženja penzionera.

Široki spektar svakodnevnih mesnih proizvoda možete pronaći sve na jednom mjestu, kao:

– tradicionalne suhomesnate proizvode (suho meso i sudžuka) u rinfuznom i vakum pakovanju,
– polutrajne proizvode (kobasice, hrenovke i salame),
– oblikovane proizvode (ćevapi, faširano meso, sudžukice i pljeskavice).

U najstarijoj mesnici grada-Mesnici Ado, možete da poručite po vašoj želji rolovanu teletinu sa filom suho meso, trapist sir, sampinjonima ili bez fila.

Koristeći najmoderniju tehnologiju i tradicionalne recepture Mesnica Ado Živincie  kreira prepoznatljive proizvode koji zadovoljavaju potrebe i najprobirljivijih kupaca, pa je utoliko važnije da sugrađani znaju da ovdje mogu biti usluženi najkvalitetnijim vrstama mesa i mesnih prerađevina./Š.G./