Naš pogled:Merak kafa stigla do Dubaija

Kafa Merak iz godine u godinu osvaja sve više poklonike pravog toplog napitka.Ovih dana stižu lijepe vijesti da kafa Merak ne poznaje granice i da se može nabaviti i u dalekom Dubaiju.

“U Dubaiju se pije naša kafa i to je dokaz da za nas nema granica, a da je to tačno prilažemo odgovarajuće fotose.Ušli smo u još nekoliko prodajnih objekata Binga, Adena, Piemonta i u BM company”, kaže nam poslovođa Nijaz Noćajević.

Privredno društvo Naš pogled okupolja osobe sa invaliditetom, vrijedno rade pa ni uspjesi ne izostaju.Direktor Jasmin Jašarević ističe da kafa Merak postaje sve prepoznatljivija i da nije iznenađenje što istinski ljubitelji toplog napitka rado konzumiraju kafu i van granica BiH. “U okviru naše firme radi i Salon fizioterapeutskih usluga, koji takođe zapošljava osobe s invaliditetom”.

Podsjećam da se na tržištu kafa Merak plasira u pakovanjima od 500 gr. i 200 gr./mljevena kafa/, sirova kafa 1000 grama, pržena kafa u zrnu 500 gr. Osim kafe Naš pogled nudi i pakovanje šećera  kocke od 600 gr, po veoma prihvatljivim cijenama./Š.G./