OMEGA:Otvoren novi BEKO SHOP u Bijeljini

Danas je Omega d.o.o. otvorila novi ekskluzivni Beko shop u Bijeljini, koji se nalazi u prizemlju tržnog centra „Tom“, na adresi Sremska br.10, Bijeljina. Novi Beko shop se prostire na prodajnoj površini od 365 m2 i zapošljava 4 mladih osoba.

Pored bogatog asortimana BEKO kućanskih uređaja, u ponudi shopa nalazi se veliki izbor GRUNDIG led televizora kao i Tefal, Rowenta i Moulinex aparata. U posebnoj ponudi izdvajaju se KARCHER usisivači i perači . Kupovina u Beko shopu-u može se obaviti putem brzih beskamatnih kredita do 12 mjeseci za penzionere i zaposlenike firmi, a na sva gotovinska plaćanja kompanija odobrava dodatne popuste. Uz besplatnu dostavu i unošenje aparata u stan, garancija od 5 godina i servisiranje obezbijeđeni su kroz vlastitu servisnu mrežu prodavca.

U znak zahvalnosti, novi Beko shop u Bijeljini nagrađuje prvih 100 kupaca sa vrijednim poklonima, a u ponudi je i niz drugih akcija.Trenutna akcija Neofrostivo, Beko frižideri na popustu do 17%, zatim uz kupovinu mašina za veš kapaciteta 7 kg i više na poklon kupac dobija Beko usisivač.

Za ovu ljetnu sezonu pripremili smo i veliku akciju Beko klima koje su na popustu do 15%. Beko klime su vrhunskog kvaliteta i dolaze sa GRATIS setom bakarnih cijevi za ugradnju do 3 metra .
Više informacija o trenutnim akcijama u svim Beko shopovima širom BiH možete pogledati na www.omegashop.ba.

Kao vodeći samostalni brend u ovom sektoru, Beko obezbjeđuje 5 godina grancije na svu bijelu i ugradbenu tehniku, 3 godine na Grundig TV uređaje i 10 godina na Prosmart inverter motore i kompresore koji su sastavni dijelovi brojnih modela veš mašina, sušilica, mašina za suđe i frižidera.

Svake dvije godine Beko lansira novitete na sva tržišta cijelog svijeta. Ove godine novitet na našem tržištu je parna Beko pećnica, tj. Beko FullSteam tehnologija koja omogućava da hrana fantastično miriše i sačuva sve zdrave sastojke tokom pripreme. Bilo da je u pitanju povrće, meso ili riba, jelo pripremljeno u parnoj pećnici biće savršeno hrskavo spolja i sočno iznutra.

U kategoriji mašina za veš novitet je model sa Beko Air Therapy tehnologijom koja posjeduje program osvježavanja, tj. mogućnost da se jedan kilogram nošene odjeće osvježi i spremi za ponovnu upotrebu za samo 30 minuta. Ovo je moguće zahvaljujući inovativnom sistemu unutar mašine koji uključuje grijač zraka i dodatni ventilator koji ispušta topli zrak u odjeću.

Kada je u pitanju održavanje svježine frižidera, imamo modele frižidera sa FreshGuard tehnologijom koja sprečava nastanak neugodnih mirisa u frižideru i do 90%, kao i EverFresh tehnologija za produženje svježine namirnica. Također, u ovoj kategoriji su predstavljeni i modeli frižidera A++ i A+++ energetskog razreda koji smanjuju potrošnju električne energije i do 45%.

Beko je oficijelni sponzor fudbalskog kluba „Barcelona“.Saradnja dva velika brenda, vođena zajedničkom vizijom, rezultirala je i pokretanjem globalne inicijative „Jedi kao šampion“ koja ima za cilj da pomogne u rješavanju problema gojaznosti djece, ističući značaj zdrave ishrane i bavljenja sportom. http://www.eatlikeaprobybeko.com/eatlikeapro-en/

Omega i Beko i u budućnosti nastavljaju promovisati vrhunske vrijednosti koje ih čine posebnim, a to su prije svega kvalitetni Premium proizvodi, brze postprodajne usluge kroz vlastitu servisnu mrežu, garancija, kao i besplatna dostava kupljenih proizvoda i unošenje u stan.

Omega d.o.o. kao ekskluzivni zastupnik za Beko i Grundig u BiH je prilikom otvorenja novog shopa u Bijeljini uručila donaciju Udruženju za pomoć mentalno zaostalim licima “Nada” iz Bijeljine sa novčanim bonom u vrijednosti od 1.000 KM kako bi omogućili tehničku podršku u kućanskim aparatima koji su im najpotrebniji u svakodnevnom radu./Marketing Omega d.o.o./